Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dieta De 13 Zile Daneza

Dieta De 13 Zile Daneza. 2 ouă fierte tari, 400g de spanac fiert și 1 roșie cină: Pentru că este o dietă destul de.

Dieta Daneza De 13 Zile Originala kasjdh
Dieta Daneza De 13 Zile Originala kasjdh from ashgasiuy.blogspot.com

1 o porție de friptură de. Scapi de 20 de kilograme în 13 zile! Dieta daneza, cunoscuta si sub numele de dieta spitalului regal danez, este o dieta de 13 zile, care consta in alimente bogate in proteine si cu un continut scazut de grasimi.

1 Ceașcă Cu Cafea Și 1 Linguriță Cu Zahăr Prânz:


La pranz se mananca doua oua fierte impreuna. 1 morcov mare răzuit, 2 ouă fierte tare; 250g sunca + 1 iaurt natural seara:

Cafeaua Este De Preferat Sa Fie Cea Naturala, Dar Se Poate Folosi Si Nessul.


Completari dieta de 13 zile: Meniul se compune din trei mese principale și două gustări. Poți slăbi până la 15 kg în 13 zile 17 ianuarie 2021 de reteteslabit dieta daneză este o metodă excelentă pentru pierderea în greutate și detoxifierea.

1 Cana De Fulgi De Ovaz Amestecata Cu Un Fruct, 1 Cana De Cafea Neagra Sau Ceai, Pranz:


Cu dieta de 13 zile poți slăbi între 6 și 10 kilograme.este un regim hipocaloric, slab în carbohidrați. 1 cană de cafea neagră, 1 cub de zahăr pranz: Cafea + 1 cub de zahar pranz:

Atenție, O Poți Repeta Doar După Doi Ani.


Dieta daneză este un regim alimentar care se bazează pe reguli și. Meniul original pentru cele 13 zile ale dietei daneze ziua 1 mic dejun: Slabesti in 13 zile pana la 15 kilograme dieta daneza este o metoda excelenta pentru pierderea in greutate si detoxifierea organismului.

1 O Porție De Friptură De.


Dieta daneză durează 13 zile iar nutriţioniştii spun că se pot pierde între 8 şi 13 kilograme, datorită numărului foarte mic de calorii pe care organismul îl primește. La micul dejun se bea o ceasca de cafea îndulcita cu un cub de zahar. 02/12/2014 t's secrets 16 comments 10 kg in 13 zile, dieta fulger, slabire rapida.

Post a Comment for "Dieta De 13 Zile Daneza"